Čarovniki v Konzorciju

Po nekaj knjigarnah po Sloveniji so včeraj natanko ob osmi uri začeli prodajati slovenski prevod sedme knjige Harry Potterja, Svetinje smrt. Tako tudi v ljubljanskem Konzorciju. Dogodku primerno je bila tudi gneča nepopisna. Vmes se je pomešalo tudi ogromno novinarjev.
Že ob pol osmih se je množica valila v notranjost, med njimi ogromno mladih čarovnikov in čarovnic s primernimi klobuki. Priročno so se zbrali na enem koncu knjigarne, na čarovniški zabavi, koder so delili tudi čudne a ne neokusne napitke, da smo vsi lahko občudovali njihovo izvirnost.

Mali čarovniki in čarovnice

Potem se je začela gneča pred blagajno. Kot poroča RTVS, se je zbralo 300 ljudi, da bi končno dobili v roke zadnjega Potterja. Ker sem prvič prisostvoval čemu takšnemu, sem bil precej navdušen.

Gneča je bila nepopisna

Napetost je rasla iz minute v minuto, ko pa so prvi dobili knjige, so bili navdušeni. Prav gotovo je vse zanimalo, kaj piše na čisto prvi strani. Le kaj bo z Rawsom?

Knjiga v roki

Ko so nekateri že navdušeno občudovali svoje knjige, pa so drugi še stali v vrsti. Nekateri so se celo zbali, da bodo ostali brez Svetinj smrt. Kolikor mi je znano, se to ni zgodilo.

Ko bi le že hitro dobili svoj izvod 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s