Odstopil najslabši minister

Janez Janša pospešeno ruši vse mostove in vedno bolj so njegovi SDS-ovci neke vrste politični gobavci, ki se jih nihče več ne bo hotel dotakniti. Če bo šlo tako naprej, bodo kmalu izgubili še NSi in potem bo njihova politična prihodnost zapečatena. Kdo pa bi sploh hotel v koalicijo z ljudmi, ki znajo svoje še dovčerajšnje sopotnike tako nizkotno žaliti, kot to zna Janša.

Za Radovana Žerjava, predsednika SLS in ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo v njegovi vladi, je tako na twitter računu (kako bedno) Janša zapisal:

Danes je vlado zapustil najslabši minister za gospodarstvo v zgodovini Slovenije. Niti nujnih obveznosti se mu ni zdelo vredno opraviti.

Pri tem se mi postavlja vprašanje, kako nesposoben mora biti šele predsednik vlade, ki takšnega najslabšega ministra tolerira v svoji vladi in ne reče nič, dokler ta ne izstopi? Še huje, glede na to da sta gospodarsko in finančno politiko te države v večji meri ustvarjala posameznika, ki sta iz njegove vlade izstopila, se Janez Janša niti z neuspehi svoje vlade ne more hvaliti, ker sam tako ali tako ni nič naredil, ampak so bile reforme v domeni DL, gospodarstvo pa v domeni SLS.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s