Davkoplačevalci se ne damo nova stranka, ki bo drobila podporo na politični desnici

Kot poroča Demokracija, bo nastala nova stranka imenovana Davkoplačevalci se ne damo.

Kdo posebej naiven bo stranko Vilija Kovačiča, Boštjana M. Zupančiča in Jožeta Duhovnika razglasil za politično sredinsko ali celo levo sredinsko, ampak že vodilna imena nam kažejo, koga bo nagovarjala. Z Vilijem Kovačičem in njegovimi pogosto nespodobnimi izjavami, bo tekmovala za podporo nezadovoljnežev, ki za vse krivijo razne zakulisne sile z velikim voditeljem Milanom na čelu. S tem se bo gneča še povečala in sodelovanje Nove ljudske stranke in Glasu za družine in otroke v Združeni desnici, jo bo le malo pomagalo zmanjšati.

Stranka Davkoplačevalci se ne damo bi lahko še dodatno zabila žebelj v krsto politične desnice. Trenutna podpora strankam namreč kaže na polom.

Z Vilijevim sodelovanjem v parlamentarni tekmi bomo deležni še več njegovih izpadov, kakršen je naslednji. Nekatere bo s tem nagovoril, toda upam si trditi, da le te nagovarja že največja opozicijska stranka.
Screenshot-2018-3-8 Vili Kovačič on Twitter Glavni problem v Slo je to – da ima glavni kurbir v državi Milan K Plavi, mlade[...]

One thought on “Davkoplačevalci se ne damo nova stranka, ki bo drobila podporo na politični desnici

Komentarji so zaprti.