Predsedniške volitve, kot vsak resničnosti šov pri nas, potrebujejo Angelco Likovič

Kandidatura Angelce Likovič za zunajparlamentarno stranko Glas za otroke in družine, ni nič drugega, kot nabiranje točk za parlamentarne volitve. Angelca Likovič nima nobene možnosti, da bi dosegla boljši rezultat, bo pa v javnost lansirala ideje stranke in le to naredila še bolj prepoznavno.

S tem bo Glas za otroke in družine sledil kakšni drugi stranki, ki s svojimi kandidati prav tako nima nobenih možnosti.

Angelca Likovič mora, kot vsi kandidati, ki želijo kandidirati s podporo volivcev, zbrati 3000 podpisov.

Pričakujemo lahko, da bo Likovičeva govorila veliko o stvareh, ki niso v pristojnosti predsednika republike. Recimo, o koroških dečkih, ki bi ju naj vrnili starima staršema. Predsednik seveda nima nobene možnosti, da bi to dosegel. Glede na usmeritev stranke Glas za otroke in družine, to niti najmanj ni presenetljivo. Dodajmo k temu še konservativni pogled na svet, zaradi česar se bo borila za isto volilno telo, kot kandidatke NSi, SLS in SDS. Da, konservativni blok predstavljajo same ženske.

Bati se je, da bo Angelca Likovič v kampanjo prinesla kar nekaj cirkusantstva in jo spremenila v velik resničnostni šov. Dlake na jeziku nima. Zanimivo bo videti, ali jo po glavi zelo tolkla izjava, da je ‘tudi tem posiljenim ženskam je treba pomagati, da rodijo otroke, ker potem bodo srečne!’ Že te njene besede bi morale zapečatiti vsako njeno možnost za boljši rezultat.

Drugače, kot namiguje naslov tega zapisa, verjamem, da predsedniške volitve ne potrebujejo Angelce Likovič.