Ker je Mesec v ponedeljkovem soočenju porazil Janeza Janšo, je hitro sledil povračilni napad

Na ponedeljkovem soočenju na Pop Tv je Luka Mesec iz Levice dodobra zdelal predsednika SDS-a, Janeza Janšo. Lahko rečemo, da je prav Mesec bil zmagovalec tega soočenja. Ne, ker bi prepričal kateregakoli od podpornikov desnice, ampak ker mu je uspelo pritegniti toliko pozornosti, da bo bržkone ukradel nekaj podpore bolj konkurenčnim strankam. Recimo SD.

Seveda to ni smelo ostati brez posledic. Napadi s strani frustriranih podpornikov SDS so se na na družabnih omrežjih  kar vrstili, njihovi mediji pa so si hitro privoščili laž, da bi ga očrnili. Tako, kot Nova24tv:

Luka Mesec, politik radikalne Levice in velik nasprotnik kapitalizma, je v resnici pravo nasprotje tega, kar javno razglaša: oblači se v luksuzne znamke oblačil, na ponedeljkovo soočenje na POP TV pa se je pripeljal kar s črnim mercedesom. Gre za licemerstvo, ki ga lahko vidimo pri vseh socialistih, ki živijo na račun revnih.

Mesec je to hitro demantiral. Zgodba je čisto preprosta:

Reporter, Nova24 in Pop TV so danes poročali, da “so me na včerajšnje soočenje pripeljali s črnim mercedesom”.

V resnici je bil ta “črni mercedes” – taksi. Vozi ga Armin, pogodbenik taksi servisa Laguna. Vožnja je trajala 10 minut, stala je dobrih 6 evrov.

Sicer pa sem večino časa pešec in kolesar. Če je moj edini greh, ki ga lahko najdejo 10 dni pred volitvami, ta, da kadar se mi zares mudi, naročim taksi, bi se iz mojega zgleda lahko drugi politiki česa naučili. Še posebej tisti, ki stoji za medijema Nova24 in Reporter. Spomnimo, to je tisti človek, ki ne zna pojasniti, kako si je kupil volva. Ali kako si financira politično kampanjo.

No, jaz račun za taksi prilagam spodaj.

Račun:
racun

Če je kdo mislil, da bo to ustavilo napade, se je motil. Kar naenkrat se je smer napada spremenila. Ker se je pač poročanje medijev izkazalo za laž, so začeli mleti, da ni bilo na vozilu oznake taxi itd… Brezveze. Na to je mogoče odgovoriti samo s posmehom.

Screenshot-2018-5-23 Sašo Ornik ( jinaver) Twitter

Teh napadov ne gre jemati resno. Če je socialist bogat, izpostavijo njegovo bogastvo, češ, kako bo ta govoril za revne. Če je reven, rečejo, ta pojma nima o ničemer, kako bo ta vodil državo. Če ima mobilni telefon mu svetujejo, naj se ga odreče, ker je ta posledica kapitalizma (čeprav je velika možnost, da je izdelan v komunistični državi), če hodi naokoli v razcapani majici, ga žalijo, da je umazanec.