Na koncu bi utišali še ženske

Veste kako gre. Vsega so krivi migranti muslimanske vere. No, za njimi so takoj homoseksualci in levičarji. Potem pridejo na vrsto migranti, ki so sicer kristjani, a so Hrvati ali Mehičani. Sledijo Romi. Na koncu se ost sovraštva obrne še proti ženskam.  Ker na volitvah ne podprejo pravih.

cf6ff505-883d-45cf-9841-ca168ca9b5b5

Ne razmišljajo samo moški tako. Imate še vsem znano Normo.

62a87f50-7f3c-46cc-8333-611d05eb362a

Je to le slabo posrečena šala? Dvomim. Gre le za skrajneže, po katerih ne bi smeli soditi recimo cleotnega konsertvativnega ali nacionalističnega tabora pri nas? No, tu že imam problem. Ker, to širjenje kroga ljudi, ki jim nasprotujejo in jih želijo utišati, ob tem, ko na glas razlagajo o pomenu svobode govore, je sistematično. To ne pomeni, da zdaj večina misli, da so ženske samo za v kuhinjo, o usodi države pa naj odločajo čistokrvni Slovenci, moški seveda, ki nimajo nobenega prednika v partizanih ali na kakšem položaju v bivšem režimu. Pomeni pa, da v imenu boja za oblast nenehno iščejo sovražnike, ki so jim krivi, da se do le te ne morejo dokopati.

Da, lahko zavrnete vse skupaj kot neumnosti družabnih omrežjih, kjer lahko vsak napiše, kar mu pade na pamet. Toda, po mojem mnenju je problem globlji.